Harrastukset

Uimapaikka ja Piensaaret

Uimapaikan sijainti

Piensaaret sijaitsevat Rauanlahden uimarannan läheisyydessä. Saaria on kaksi, joista toiselle Oravasaaren kyläyhdistyksen talkooporukka on rakentanut laavun ja grillipaikan. Saaret omistaa Oravasaaren osakaskunta. Talvella Piensaarille pääsee jäitä pitkin ja kesäisin veneellä. Kyläläiset voivat vapaasti käyttää yhdistyksen soutuvenettä.

Kyläyhdistys on hankkinut kyläläisten käyttöön Sup-laudan. Lauta löytyy Rauanlahden uimapaikan uimakopin takana olevasta lukollisesta laatikosta. Lautailu tapahtuu omalla vastuulla ja omilla pelastusliiveillä. Vanhemmat vastaavat lastensa suppailusta. Mela, pumppu ja karkuremmi löytyvät myös laatikosta. Käyttöohjeet ovat laatikon sisäkanteen teipatussa muovitaskussa. Pidetään huolta laudasta niin että siitä olisi iloa mahdollisimman monelle ja pitkäksi aikaa. Lukon numerokoodin saa hallituksen jäseniltä.

Kahvakuula

Kahvakuulailijat kokoontuvat koulun pihalla vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa. Facebookista löytyy Oravasaaren kahvakuula -ryhmästä lisätietoja.

Jumppa

Vertaisohjattua jumppaa pidetään Oravasaaren koululla maanantaisin 26.8. alkaen klo 19.00-20.00. Lisätietoja saa Facebookista Oravasaaren jumppa -ryhmästä tai Piia Pakariselta.

Pesäpallo

Pesäpalloilijat pelailevat kesäsunnuntaisin klo 18.00 alkaen Oravasaaren koulun kentällä. Lisätietoja Oravasaaren Facebook-ryhmästä.

Musiikki

Oravasaaren mieskuoro Jemmarit lahjoittivat vuonna 2015 julkaistun Suvituulella levynsä tuoton Oravasaaren lasten ja nuorten musiikkaharrastuksen tukemiseen. Jos sinun perheessäsi lapsi/nuori harrastaa musiikkia jossain muodossa (soittotunnit, laulutunnit, muskari, musiikkikerho, kuoro tms.) ja siitä tulee kuluja, voit saada Kyläyhdistyksen kautta 20e/hlö/lukukausi avustuksen. Laita viestiä Oravasaaren Kyläyhdistyksen sähköpostiin oravasaarenkylayhdistys(at) gmail .com, jossa kerrot *kuka osallistuu *mihin musiikkitoimintaan osallistuu *mitä kyseinen toiminta kustantaa lukuvuodessa *tilinumero johon tuki voidaan maksaa. Kyläyhdistys käsittelee sähköpostit kokouksissaan.

Kyseisillä rahoilla on hankittu Kyläyhdistykselle myös akustinen kitara, jota lapset/nuoret voivat lainata sovitusti kokeillaakseen kitaransoittoa. Jos olet kiinnostunut saamaan kitaran lainaan voit olla yhteydessä Piiaan piia.p.pakarinen(at) gmail .com tai 050-5675945